Egyéni Lélek- és családállítás
időpontot telefonon tudunk egyeztetni. 

+36 20 260 4692

Online elérhető szolgáltatások: egyéni családállítás,
útmutatás (konzultáció), vezetett lélekutazás

Csoportos Lélek- és családállítás

helyszínek:

Budapest, Hatvan, Salgótarján, Székesfehérvár, Zirc, Veszprém

A részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges a
+36 20 260 4692 telefonszámon, vagy emailben ( kozpontom@gmail.com )

 Programok

 

Kedvesek!

2017.november 15-től egy olyan életfolyamatban voltam, amit elneveztem Újjászületésnek.

 Az augusztust – a 9. hónapot – a Beteljesedés, Beérés jegyében töltöttem. Számomra ehhez hozzátartozik, hogy az eddig megszerzett tudásomat, tapasztalataimat megosztom másokkal, Veletek is.

Az előadásokat lényegretörően állítottam össze, olyan – leginkább vizualizációs/meditációs – gyakorlatokkal, amik képesek azonnal változást hozni a mindennapjainkba.

(* Hogyan? Ezek a feladatok a tudatunkra és a tudatalattinkra hatnak, úgy, hogy az eddig gátló gondolkodás- és viselkedésmintáink átíródnak, ami segít minket a kiteljesedésben.)

 

Ehhez kapcsolódó programok:

Hogyan éljünk értékes életet? (meditáció) 

Szerelem iskolája 

Életfeladatunk beteljesítése meditációs programsorozat 

Születésállítás 

Bejelentkezés: kozpontom@gmail.com , +36 20 260 4692

A programok helyszíne a résztvevők létszámától függ. Budapesten a 4-es, 6-os villamos vonalánál szokott lenni.

Részletesen a programokról:

Hogyan éljünk értékes életet? (meditáció/vezetett vizualizáció)

Egy különleges meditációt/vezetett vizualizációt vezetek, amiben egy misztikus ’helyszínről’ nézünk rá az életünkre, hogy felfedezzük, mik a fontos, értékes dolgok az életünkben, hogyan élhetünk értékes életet. Ezzel az élménnyel közelebb kerülünk a kiteljesedéshez, választ nyerhetünk arra, hogy esetleg eddig mi hiányzott hozzá. Megerősíthet minket jelenlegi utunkon, hogy „jó úton járunk”.

2015-ben csináltam meg először ezt a meditációt, amitől gyökeresen megváltozott az életem, a dolgokhoz való hozzáállásom. Például a meditáció során jöttem rá, hogy túl sokat aggódtam a jövőm felől, és ez sok értékes időt vett el, amit a gyermekeimmel örömteljesen együtt tölthettünk volna. Ez a felismerés villámként sújtott le rám, és azonnal abba is maradt ez a szokásom. Nem kellett tovább ezen gondolkodnom, oldást csinálnom, gyakorlatot végeznem stb.; semmit sem kellett tennem, mert elmúlt a meditációs élmény hatására.
Azóta a lányaimmal sokkal bensőségesebb, szeretetteljesebb lett a kapcsolatom, és ők is érzik azt, hogy lelkileg közelebb kerültünk egymáshoz.

Amikor újból megcsináltam a meditációt, egy újabb felismerés villant be, és hozott tartós változást az életemben. Rájöttem, hogy ez a gyakorlat többször megismételhető, és segíti a mindenkori életminőségem jobbulását.

Születésállítállítás(időpontot a résztvevőkkel egyeztetek)

Születésállítás a Lélek- és családállítás módszerével (Hellinger családállítás alapok), hogy a magzati korban és a születésünkkor megélt traumák, kialakult blokkok oldódjanak.
Ez hozzásegít egy felszabadultabb, teljesebb élethez.

  • Szeretnéd, hogy a Te születésed is fel legyen dolgozva?
  • Belenéznél, hogyan is zajlik egy ilyen „állítás”?
  • Szívesen segítenél benne? 

Gyere el, mert van rá lehetőség!

Fogantatásunk, a magzati korunk és születésünk története alapvetően meghatározza életünket. Mondhatjuk, hogy életünk alap „programjait” adja. A programokkal az szokott a baj lenni, hogy maguktól futnak, és mi tehetetlenül engedelmeskedünk a belső parancsoknak. Ha van újból és újból visszatérő problémád, vagy régóta tartó megoldatlan, kilátástalan ügyed, a születésállítás segíthet megoldani ezeket. Próbáld ki!

 

Szerelem iskolája programsorozat

A szerelem és a szeretet körüli kérdések mindenkit foglalkoztatnak. A Szerelem iskolájában a témát kutatva szerzett tudásom esszenciáját adom át előadás és gyakorlatok formájában – ezek leginkább vezetett vizualizációs/meditációs gyakorlatok -, valamint a résztvevők is választ kapnak kérdéseikre.

Nekem kamasz korom óta szenvedélyem a szeretet kutatása. Úgy is mondhatom, hogy mély elköteleződéssel járok a Szeretet útján. Magánéletemben a családom, gyermekeim, szerelmeim, barátaim által, és a munkám során a klienseim történeteiből okulva az élet olyan tapasztalatokkal és bölcsességgel áldott meg, ami által a szerelem és a szeretet igen tiszta megnyilvánulását tapasztalom, élem.

Összegyűjtöttem azokat a módszereket, felismeréseket, amelyek engem hozzásegítettek ahhoz, hogy a párkapcsolatomról, a családi életemről szőtt álmom valósággá váljon.

Nekem sikerült. Neked is sikerülhet!

A program résztvevői előre megírhatják kérdéseiket, és aszerint igyekszem összeállítani a programot.

 

Életfeladatunk beteljesítése

meditációs programsorozat Útonállóknak és Útonjáróknak 

Az, hogy miért élünk, egy mindenkiben felbukkanó kérdés. Ez a programsorozat azoknak lett összeállítva, akik

– kutatják az életfeladatukat
– bátorításra, több erőre, ötletekre van szükségük ahhoz, hogy megvalósítsák azt
– bizonyosságot szeretnének, hogy jó úton járnak-e

Ezen a vezetett meditáción különböző dimenziókba utazunk, hogy visszaemlékezzünk Igaz Önvalónkra, Életcélunkra, és magunkhoz vegyük a szükséges erőt, bölcsességet.

Én akkor kezdtem el kutatni az életfeladatomat, amikor a tervezett céljaimat nem sikerült elérni. Feltettem a kérdést, hogy miért nem támogatottak a céljaim. Vajon merre akar terelni az élet? Meditációk, asztrozófusok, coachok, homeopátia, családállítás, személyiségelemzés, alternatív terápiák halmán átkelve kezdett megérkezni a válasz. Ezután állítottam össze ezt a programsorozatot, amely segít másoknak, akik szintén az életfeladatukat és megvalósításának feltételeit kutatják. Igyekeztem a legegyenesebb és leggyorsabb utat megtervezni az Útkeresőknek. ?

 

Nagy lelkesedéssel várlak Titeket!

Maróthy Veronika

Bejelentkezés: kozpontom@gmail.com, +36 20 260 4692

A programok helyszíne a résztvevők létszámától függ. Budapesten a 4-es, 6-os villamos vonalánál lesz.

 

 

Szeretettel és megértéssel várlak!

Maróthy Veronika
Lélekállító 

+36 20 260 4692
kozpontom@gmail.com
Budapest, XIII., Kádár utca
Salgótarján, Hatvan, Veszprém