Hogy miért tartok lélekállításokat?

Megállíthatatlan törekvés van bennem az életünk jobbá és jobbá tételéért.

Célom, hogy egyre több és több emberhez eljusson a lehetőség, hogy feloldódhassanak az életükben a kötelékek, és egyre szabadabbá váljanak; vagyis teljesnek érezzék magukat és az életüket.

A Bert Hellinger által kifejlesztett családállítás, ez az évek során tovább és tovább fejlődő módszer, hatékony eszköz ehhez.

Velem született képességem, hogy léleklátó vagyok, vagyis „látom”, érzem, értem mások lelkeit. Minden léleknek saját stílusa van, amit hétköznapi személyiségünk is visszatükröz. Azt vettem észre, hogy sokkal mélyebb átalakuláshoz vezet, ha a családállításban használt oldó mondatok a lélek nyelvén, azaz az ő stílusában hangzanak el. Így valóban lélekhez szóló lesz a megbocsátás, az áldás, a konfliktushelyzet esetleges magyarázata. „Látom”,  hogy az állítóban mikor történik meg az „oldás”, a valódi átfordulás, megértés; mikor áll fel a szeretet rendje.

Milyen a szeretet rendjével összhangban élni?

Nekem eddig azt sikerült elérni, hogy a mindennapjaimat áthatja egy alapvető szeretet, nyugalom, hála. A családunban jelen van egy erős összetartó erő. A szeretetet kifejezzük egymás felé. A problémákat megoldandó feladatoknak látom. A nehézségekből erőt nyerek. És igen, van, ami fájdalmas, és van, hogy sírok, és van, hogy tehetetlennek érzem magam, de már csak rövid időre, mert áthat az életszeretet tüze, aminek a heve a megoldás felé hajt. 

Szeretettel és megértéssel várlak!

Maróthy Veronika
Lélek- és családállító 

+36 20 260 4692
kozpontom@gmail.com
Budapest, XIII., Kádár utca
Salgótarján, Fáy András krt.