2018 augusztusi programok

 

Kedvesek!

2017.november 15-től egy olyan életfolyamatban vagyok, amit elneveztem Újjászületésnek.

 Az augusztust – a 9. hónapot – a Beteljesedés, Beérés jegyében töltöm. Számomra ehhez hozzátartozik, hogy az eddig megszerzett tudásomat, tapasztalataimat megosztom másokkal, Veletek is.

Az előadásokat lényegretörően állítottam össze, olyan – leginkább vizualizációs/meditációs – gyakorlatokkal, amik képesek azonnal változást hozni a mindennapjainkba.

(* Hogyan? Ezek a feladatok a tudatunkra és a tudatalattinkra hatnak, úgy, hogy az eddig gátló gondolkodás- és viselkedésmintáink átíródnak, ami segít minket a kiteljesedésben.)

 

Ehhez kapcsolódó programok:

Hogyan éljünk értékes életet? (meditáció) 2018. augusztus 17. 17:30

Szerelem iskolája I-II.  2018. augusztus 18-19, 25-26

Életfeladatunk beteljesítése I. meditációs programsorozat 2018. augusztus 22. 17:30

Születésállítás 2018. augusztus (időpontot a résztvevőkkel egyeztetek)

Bejelentkezés: kozpontom@gmail.com, +36 20 260 4692

A programok helyszíne a résztvevők létszámától függ. Budapesten a 4-es, 6-os villamos vonalánál lesz.

Részletesen a programokról:

Hogyan éljünk értékes életet? (meditáció)

  1. augusztus 17. 17:30

Egy különleges meditációt vezetek, amiben egy misztikus ’helyszínről’ nézünk rá az életünkre, hogy felfedezzük, mik a fontos, értékes dolgok az életünkben, hogyan élhetünk értékes életet. Ezzel az élménnyel közelebb kerülünk a kiteljesedéshez, választ nyerhetünk arra, hogy esetleg eddig mi hiányzott hozzá. Megerősíthet minket jelenlegi utunkon, hogy „jó úton járunk”.

3 éve csináltam meg először ezt a meditációt, amitől gyökeresen megváltozott az életem, a dolgokhoz való hozzáállásom. Például a meditáció során jöttem rá, hogy túl sokat aggódtam a jövőm felől, és ez sok értékes időt vett el, amit a gyermekeimmel örömteljesen együtt tölthettünk volna. Ez a felismerés villámként sújtott le rám, és azonnal abba is maradt ez a szokásom. Nem kellett tovább ezen gondolkodnom, oldást csinálnom, gyakorlatot végeznem stb.; semmit sem kellett tennem, mert elmúlt a meditációs élmény hatására.
Azóta a lányaimmal sokkal bensőségesebb, szeretetteljesebb lett a kapcsolatom, és ők is érzik azt, hogy lelkileg közelebb kerültünk egymáshoz.

Amikor újból megcsináltam a meditációt, egy újabb felismerés villant be, és hozott tartós változást az életemben. Rájöttem, hogy ez a gyakorlat többször megismételhető, és segíti a mindenkori életminőségem jobbulását.

Részvételi díj: 3000.-

Születésállítás

  1. augusztus (időpontot a résztvevőkkel egyeztetek)

Születésállítás a Lélek- és családállítás módszerével (Hellinger családállítás alapok), hogy a magzati korban és a születésünkkor megélt traumák, kialakult blokkok oldódjanak.
Ez hozzásegít egy felszabadultabb, teljesebb élethez.

  • Szeretnéd, hogy a Te születésed is fel legyen dolgozva?
  • Belenéznél, hogyan is zajlik egy ilyen „állítás”?
  • Szívesen segítenél benne? (bővebben klikk ide)

Gyere el, mert van rá lehetőség!

Fogantatásunk, a magzati korunk és születésünk története alapvetően meghatározza életünket. Mondhatjuk, hogy életünk alap „programjait” adja. A programokkal az szokott a baj lenni, hogy maguktól futnak, és mi tehetetlenül engedelmeskedünk a belső parancsoknak. Ha van újból és újból visszatérő problémád, vagy régóta tartó megoldatlan, kilátástalan ügyed, a születésállítás segíthet megoldani ezeket. Próbáld ki!

A részvételi díj augusztusban: felajánlás

 

Szerelem iskolája I. (2 napos program)

  1. augusztus 18-19. vagy 25-26. (Neked melyik lenne jó?)

A szerelem és a szeretet körüli kérdések mindenkit foglalkoztatnak. A Szerelem iskolájában a témát kutatva szerzett tudásom esszenciáját adom át előadás és gyakorlatok formájában – ezek leginkább vezetett vizualizációs/meditációs gyakorlatok -, valamint a résztvevők is választ kapnak kérdéseikre.

Nekem kamasz korom óta szenvedélyem a szeretet kutatása. Úgy is mondhatom, hogy mély elköteleződéssel járok a Szeretet útján. Magánéletemben a családom, gyermekeim, szerelmeim, barátaim által, és a munkám során a klienseim történeteiből okulva az élet olyan tapasztalatokkal és bölcsességgel áldott meg, ami által a szerelem és a szeretet igen tiszta, isteni megnyilvánulását tapasztalom, élem.

Összegyűjtöttem azokat a módszereket, felismeréseket, amelyek engem hozzásegítettek ahhoz, hogy a párkapcsolatomról, családi életemről szőtt álmom valósággá váljon.

Nekem sikerült. Neked is sikerülhet!

A program résztvevői előre megírhatják kérdéseiket, a válaszokat igyekszem beilleszteni a 2 napos programba.

Részvételi díj: 20.000.-/ 2 nap

 

Életfeladatunk beteljesítése I.

meditációs programsorozat Útonállóknak és Útonjáróknak. 😉

  1. augusztus 22. 17:30

Az, hogy miért élünk, egy mindenkiben felbukkanó kérdés. Ez a programsorozat azoknak lett összeállítva, akik

– kutatják az életfeladatukat
– bátorításra, több erőre, ötletekre van szükségük ahhoz, hogy megvalósítsák azt
– bizonyosságot szeretnének, hogy jó úton járnak-e

Ezen a vezetett meditáción különböző dimenziókba utazunk, hogy visszaemlékezzünk Igaz Önvalónkra, Életcélunkra, és magunkhoz vegyük a szükséges erőt, bölcsességet.

Én akkor kezdtem el kutatni az életfeladatomat, amikor a tervezett céljaimat nem sikerült elérni. Feltettem a kérdést, hogy miért nem támogatottak a céljaim. Vajon merre akar terelni az élet? Meditációk, asztrozófusok, coachok, homeopátia, családállítás, személyiségelemzés, alternatív terápiák halmán átkelve kezdett megérkezni a válasz. Ezután állítottam össze ezt a programsorozatot, amely segít másoknak, akik szintén az életfeladatukat és megvalósításának feltételeit kutatják. Igyekeztem a legegyenesebb és leggyorsabb utat megtervezni az Útkeresőknek. 😊

Részvételi díj: 3000.-

 

Nagy lelkesedéssel várlak Titeket!

Maróthy Veronika

Bejelentkezés: kozpontom@gmail.com, +36 20 260 4692

A programok helyszíne a résztvevők létszámától függ. Budapesten a 4-es, 6-os villamos vonalánál lesz.

 

 

Egyéni Lélek- és családállítás
időpontot telefonon tudunk egyeztetni. 

Csoportos Lélek- és családállítás

helyszínek, időpontok

Az augusztusi időpontokat telefonon tudjuk egyeztetni.

Részvételi díj: állítóknak 10.000.- , segítőknek felajánlás
Augusztusban a születésállítás részvételi díja felajánlás, állítóknak is.

A részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges a
+36 20 260 4692 telefonszámon.

Szeretettel és megértéssel várlak!

Maróthy Veronika
Lélekállító 

+36 20 260 4692
kozpontom@gmail.com
Budapest, XIII., Kádár utca
Salgótarján, Fáy András krt.